For noen dager siden la 23-åringen leiligheten sin på Straumsgrend ut for salg. 119 kvadratmeter, to bad og tre soverom var mer enn midtbanespilleren trenger.

– Jeg tror han stort sett bruker stuen, sier megler Eivind Kalve hos Eie.

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

– Skal ikke flytte fra Bergen

Kalve avviser at Fredrik Haugen er på vei bort fra Brann. Det ligger ifølge ham ikke noe fotballdramatisk bak hussalget. Tidligere i sommer avslørte Bergens Tidende at Aalesund hadde kontaktet Brann med hensikt å kjøpe nettopp Fredrik Haugen. Det var rødtrøyene bare middels begeistret for:

– Vi har tre midtbanespillere, men ikke så mange alternativer der. Men vi har mange spisser, stoppere og keepere. Ellers har vi ikke dekning. Vi er sårbare på backene, sentral midtbane og kantene. Sammensetningen av stallen er skjev, sa trener Lars Arne Nilsen til BT.no i juni.

– Hvordan passer det da å selge Fredrik Haugen til Aalesund?

– Det er et spill. Det er mange forespørsler nå, vil jeg tro. Hvis Aalesund legger så mye i potten at vi kan hente to nye spillere, hjelper det. Jeg har ikke lyst å selge Fredrik Haugen, men i så fall håper jeg vi kan hente nye spillere. Men jeg trener det laget jeg har, og så har jeg mine ønsker rundt sammensetningen av stallen.

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

Kontrakten utløper neste sommer

Samtidig skal det nevnes at Haugens nåværende kontrakt med Brann utløper neste sommer. Det betyr at 23-åringen fritt kan forhandle om en gratisovergang etter nyttår. Og i august var Aalesund nok en gang på plass da Haugen og Brann møtte Levanger på Stadion.

– Hvis det er interesse rundt meg, er det positivt. Men jeg vil ikke si at jeg er på vei noe sted akkurat nå, sa Haugen til BT.no da.

Aalesundfrieriet i sommer ble det ikke noe mer av kunne BT.no fortelle tidligere denne måneden. Brann-spilleren har også uttrykt at han føler seg mer tilpass i Brann nå enn han gjorde da Rikard Norling trente klubben.

– Jeg har funnet meg bra til rette i rollen, hvor jeg får spilt på det jeg er god på. Under Rikard var det en del misforståelser hos publikum. Det var ikke det at vi ikke løp mye eller ville nok. Det var mer at det var så store rom å dekke at man ikke kom opp i situasjonene. Da var jeg også sliten de gangene jeg hadde ballen, sa Haugen til BT.no for noen uker siden.

– Vil bare ha det mindre

Megler Eivind Kalve avviser også at Haugen skal gjøre sunnmøring av seg.

– Han vil bare ha en mindre leilighet. Dette ble for stort for ham. Når det er sagt må jeg nevne at Fredrik har trivdes veldig godt. Huset har stor takterrasse med utsikt for alle leilighetene. Men Fredrik er en kar som oppholder seg mye i stuen. Det ble mye av leiligheten han ikke brukte.

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

Klassisk og tidløs stil

På Straume har Haugen bodd med utsikt over Nordåsvannet. Leiligheten hans fremstår som ny – huset ble oppført i 2011.

Og Haugens interiørsmak? Brann-spilleren har en nokså klassisk og tidløs stil med nøytrale fargetoner i hvitt, beige og grått.

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

FOTO: Sofie Brovold

Fredrik Haugen har så langt ikke vært tilgjengelig for kommentar i dag.

Vi tror du også vil like disse sakene: