KONKURRANSE: BERGENS BESTE NABOLAG
Hvor er det best å bo? Er det i ditt nabolag? Er det dere som alltid stiller opp for hverandre, som samles sosialt og som har det kjekkest i hele Bergen? Nabolaget som vinner får en gatefest til 30.000 kroner.ka2

OPPDATERING: Avstemmingen er nå stengt.

Til nå har nesten 20.000 stemt på hva som er Bergens beste nabolag.

– Vi har det nabolaget i Bergen med størst hjertevarme, samspill og omtanke for hverandre. Vi har blant annet egen klubb for damene, julegrantenning til advent, egen pepperkakeby, sykkelløp, akekonkurranse, bålpanne som ofte brukes til samlinger, Sankthansfeiring og 17.mai arrangement. Vi føler oss som verdens heldigste barn og voksne som bor i dette nabolaget og er superstolt av det, skrev Huong Hjertnes fra Brakehaugen.

De er blant nabolagene som ligger best an.

Også på Kringlebotn er de fornøyde med å være i finalen.

– Vi har absolutt fulgt med på stemmingen, det er jo helt supert at vi har fått så mange stemmer. Det har vært litt kniving i toppen, sier Irene Morlid.

Men onsdag ettermiddag er det enda et annet nabolag som leder. Vil stillingen endre seg i løpet av kvelden? Da må du stemme på din favoritt!

Brakehaugen og Kringlebotn var nabolagene som fikk flest stemmer i den innledende runden.  Siden da har Bonansa nullstilt konkurransen om å vinne en gatefest til 30.000 kroner.

Klokken 0859 torsdag morgen er siste frist for å stemme.

Stem på Bergens beste nabolag

  • Nordåsgrenda (33%, 2,914 Votes)
  • Brakehaugen (22%, 1,927 Votes)
  • Kringlebotn (15%, 1,299 Votes)
  • Voldene / Nylundsveien på Damsgård (9%, 772 Votes)
  • Nedre Ulsetskogen (7%, 617 Votes)
  • Fanaflaten (6%, 518 Votes)
  • Ladegården (3%, 244 Votes)
  • Sælensminde (2%, 220 Votes)
  • Stølestrøkene / Steinkjelleren (2%, 218 Votes)
  • Nyhaugåsen (1%, 85 Votes)

Antall stemmer: 8,848

Loading ... Loading ...

Det er naturligvis lagt inn begrensninger på hvor mange ganger én person kan stemme og hvor ofte.

Vinneren annonseres

Vi kommer til å annonsere vinnernabolaget klokken 1000.

I mellomtiden må du stemme for å avgjøre hvor det er best i by’n. Argumentene finner du i kartet over Bergen, der hver eneste nominasjon vi har fått inn er markert med en stjerne. Du kan zoome inn og ut i kartet.

På hver av stjernene finner du nydelige begrunnelser for hvorfor akkurat dette nabolaget er det beste i hele verden. Som oftest er det ikke fordi det er <a href=”http://bonansa.no/innlegg/det-er-ikke-sa-rosenrodt-mellom-hanoy-og-naboen-som-man-kanskje-skulle-tro/”>kamp om å være best i nabolaget</a>, men fordi man er så enormt gode sammen.

Merk at alle de nominerte nabolagene er med på kartet, mens finalen kun ikkeholder de 10 nabolagene som fikk flest stemmer i første runde.

<iframe src=”https://www.google.com/maps/d/embed?mid=z_K_A6SfcwrM.kYUvAqZUyNcY” width=”100%” height=”350″></iframe>

Du kan forstørre kartet opp til fullskjerm ved å klikke oppe i det høyre hjørnet.

Lykke til i innspurten, alle gode naboer!