gunn1rett

Plutselig var sommeren her, og jeg trenger nok ikke minne på at da gjelder det å utnytte hvert minutt og bare nyte. Dette kan vi Vestlendinger. Vi kan dette med å nyte de øyeblikkene for alt de er verdt. Og det gjelder alle generasjoner, hvert fall her i huset.

gunn2rett

Er du så heldig som meg og har en stor hage, så vet man at det følger med mye hagearbeid. Og kanskje skulle vi gjort det når først solen skinner, men vi lar oss ikke stresse så mye av det, og lar nok gresset gro litt for høyt litt for ofte. Så når gressklipperne fra naboene durte i bakgrunnen, gjorde vi noe helt annet. Vi bestemte oss for å laget en herlig slumreplass i skyggen av et av de gamle epletrærne.

gunn5rettEt teppe og masse puter. En gammel trekasse hvor litt drikke og noen gamle flasker med strå i fikk stå. Og ikke minst Plankehyllen laget for en stund siden som endte opp over spisebordet. Nå er den endelig kommet der den var tenkt. Ute i hagen under et tre. Du kan forresten lese om det innlegget HER.  Den er laget superenkelt av en gammel planke og litt kraftig hyssing. To hull på hver kortside og så er det ferdig. Som et lite møbel mellom trærne. Og da kunne jeg ikke motstå lysten til å plassere noen av mine favoritt-ting på den.

gunn3rett

gunn6rettHelt forberedt på at husets tenåring og lesehest skulle okkupere vår nye plass i under epletreet var jeg ikke. Med mobil og en bunke med bøker var det gjort. Godt for mor i huset at det fortsatt finnes fotballtrening gjennom sommeren – og da ble plassen ledig. Og når hun takket meg med et stykke hjemmelaget brownie og blåbær drysset i melis før hun stakk avgårde… Da låner jeg den gladelig vekk en annen gang også.

Så gjør det enkelt og nyt øyeblikkene denne sommeren, det er verdt det.

Fortsatt god sommer!

Her kan du lese flere innlegg fra Gunn: