korglamperett korglampe3rett korglampe2rett korglampe4rettDet ser ut som vi må tilbringe mye mer av sommeren innendørs i år enn vi kanskje så for oss etter fjorårets drømmesommer. Men vi kan ikke la sommeren slippe unna for det.

Kanskje må vi bare gjøre  litt mer av sommeren inne. Jeg har i alle fall ikke tenkt å nyte fridager uten å kjenne på sommerfølelsen. Så da jeg kom over noen fine korger her om dagen fikk  jeg en idé som jeg syns skaper litt mer sommer på mitt kjøkken.

Jeg bestemte meg for byttet ut mine vanlige lampeskjermer med de tre enkle og veldig billige korgene.

Korgmøbler både ute og inne er i vinden som aldri før og lampeskjermer av korg ikke mindre aktuelle. Mange velkjente interiørmerker fører dette denne våren, dog muligens ikke så enkle og  sjarmerende (les: litt skjeve) som mine.

Det hele var relativt enkelt. Jeg klippet av håndtakene på korgene mens jeg fikk mannen i huset til skru ned lampene som allerede hang over kjøkkenbenken. Eksisterende lampeskjermer ble tredd av og de nye i korg rett og slett enkelt tredd på, før lampene ble koblet på igjen i taket.

Her trengtes ikke noe hull i korgen. Det gikk fint å tre ledningen gjennom når vi var to. Mine tre korgskjermer  er ganske så små og hadde det ikke vært for at viften over koketoppen trenger litt plass, hadde jeg muligens gått for noen litt større.

Uansett ble det straks litt mer sommer på mitt kjøkken, sol eller ikke ute. Så er det bare å skaffe  litt reker, dampe noen blåskjell og finne noe godt å drikke…..

Da er det sommer for meg.

Les også: