FOTO: Gunn Kristin Monsen / All in the details

SOMMER: Markblomster, klare glassflasker og sommertøy som danser i vinden… FOTO: Gunn Kristin Monsen / All in the details

Selv om vi unektelig tilbringer mesteparten av dagene ute for tiden, føler jeg alltid for å lage sommerstemning inne også. Og nå er jeg som kjent en person glad i raske og effektive løsninger på de fleste områder. Eller som noen muligens vil si ” kjappe” løsninger. Kjært barn har mange navn, og jeg mener bestemt at ting slett ikke trenger være så komplisert for å bli riktig så fint.

Så da tar jeg for meg tre ting jeg bare syns ER sommer: Klare glassflasker, markblomster og klesvask som danser i sommervinden.

FOTO: Gunn Kristin Monsen / All in the details

FOTO: Gunn Kristin Monsen / All in the details

De to første elementene er aldri vanskelig å oppdrive her i huset med undertegnede som alltid kommer hjem ned en ny flaske etter besøk i interiør og secondhandbutikket. Markblomster er vi så heldige å ha rundt oss hele tiden her ute på landet. Da er det allerede to kryss på listen.

Så var det dette med den vaiende klesvasken. Nå er det litt problemer med både allergi og skiftende vær denne sommeren så gleden min var stor da et av mine favoritt magasiner trykket de vakreste bilder i et av sine seneste utgaver. Jeg er ikke værre på det at bilder skal nytes og gjerne klippes ut, ikke være gjemt i et magasin.

Så opp på veggen over et skap henger nå de herligste drømmebilder i pastellfarger. Massevis av flasker er fylt med vann og blomster. Pastellfarger mot min hvite og grå base her hjemme blir aldri feil når det skal si sommer.

Ha en fortsatt fin sommer alle sammen!