FOTO: Stina Andersen / Fru Andersen

FOTO: Stina Andersen / Fru Andersen

Hvorfor liker noen å se bilder av andres rot og uorganiserte hverdag? Jeg skjønner det ikke! Alle forstår vel at det hoper seg opp med både skitne klær og oppvask i de fleste hjem. 

 
Jeg poster sjelden bilder av vårt kaos, ikke fordi jeg prøver å late som om vi lever i en perfekt boble. Men fordi det gir meg så lite. Jeg synes rett og slett fulle oppvaskmaskiner og skitne gulv er uinspirerende. Jeg innrømmer gjerne at jeg skulle likt at det var ryddig og rent rundt meg til en hver tid, og jeg forsøker å legge til rette for at det skal være enkelt å holde orden hjemme hos oss. Men jeg har fire barn, så reality bites!
FOTO: Stina Andersen / Fru Andersen

FOTO: Stina Andersen / Fru Andersen

Denne uken har vi lett høyt og lavt etter Stellas leggbeskyttere. Vi har sjekket skapet hvor de egentlig skal ligge, kommoden der de kan ligge, og kjellerstuen hvor de ikke skal ligge. Til slutt konkluderte vi med at vi måtte kjøpe nye. Men i dag tidlig dukket de opp, liggende under et hav av klær og leker. Jeg har tidligere skrevet om minstejentens trang til å stadig skifte klær, og hvordan jeg trodde problemet med et uryddig klesskap var løst ved å dekke til de gjennomskinnelige skapdørene. Se her. Men nå har jeg virkelig fått nok. I ettermiddag må hun flytte alle klærne sine ned, og inn i skapene på badet ved soverommet vårt. Da får jeg bedre kontroll! 
 
Jeg fortalte henne om denne planen og hun spurte om når hun kunne få ha klærne oppe på rommet sitt igjen. Før jeg rakk å svare kom hun med løsningen selv. 
“Jeg kan ha klærne mine oppe når jeg har blitt litt større, kanskje sånn 32 år eller noe!” 
 
Så, fra meg til deg, her er bilder av vår uinspirerende virkelighet.Jeg håper på bedre tider, når minstejenten fyller 32.