“Hytten” har alt: To soverom, et bad, en stue, et kjøkken – og en hage med fugle- og hundehus. Dette er alles bokstavelig talt våte husbåtdrøm.

  • Start videoen i toppen av saken

Regien har Airbnb. Det verdensomspennende utleieselskapet som har en rekke verter og kunder også i Norge, lar dette huset flyte på Themsen denne uken, som et ledd i markedsføringen. Og de lykkes. Gigantiske nettsteder som Huffington Post og Mashable har allerede skrevet om PR-jippoen, der de ytterst heldigste har fått napp og kan bo gratis i den britiske hovedstaden. Britene kan nemlig delta i en konkurranse og bli blant det heldige.

Skjermbilde 2015-05-19 kl. 12.17.22

Bonansa synes huset er så herlig at det ville være en skam ikke å vise det frem.

Både huset og hagen flyter altså opp og ned. Plutselig seiler det forbi Tower of London, og rett som det er kan du vinke til Big Ben.

I tillegg til alt annet som kompletterer et kjøkken, har dette selvsagt et ratt.

Huset skal flyte på Thamesen ut denne uken.

Skjermbilde 2015-05-19 kl. 12.17.36

Det er ikke første gang det flyter rare ting rundt på Themsen. Tidligere har en gigantisk Michael Jackson-staue, en forvirret hval og David Beckham i racerbåt frekventert elveløpet.

Huset som flyter omkring nå er tegnet av arkitektene Nick og Steve Tidball, som sier til Mashable at de “ville lage en eventyrkonstruksjon midt i London, som ville gi folk muligheten til å se byen fra en annen vinkel”.

PS: Ifølge husreglene er det IKKE lov å bade fra husbåten.