– Det viktigste for meg er at kjøper og selger er fornøyde, sier megler Morten Tøsdal.

– Ja, det er mye

Han vedgår at prisreduksjon på syv millioner kroner er ganske mye.

– Men det har vært en vanskelig bolig å få solgt av ulike årsaker, sier han.

– Jeg hadde regnet med huset skulle gå høyere, sier Tøsdal.

– Men er selger fornøyd?

– Men så store ting som dette er det verre å få en høy pris, pluss at det har vært begrensninger fra myndighetene. Det gjelder blant annet en uttalelse fra byantikvaren om høy antikvarisk verdi. De anser huset som fredningsverdig. Hver gang du løfter en hammer vil noen spørre hva du skal gjøre, sier Tøsdal.

Selger: Vi er takknemlig

– Vi er glade for at denne perioden er over. Vi er så takknemlige for at vi har fått sympatiske kjøpere med gode intensjoner. Tenk at de bruker 16 millioner kroner på et hus. Jeg håper de blir fornøyde og glade, sier Turid Sveen, som er en av søstrene som selger huset.

– Hvordan føles det?

– Nå er et nytt kapittel begynt for oss. Her sitter jeg i min nye leilighet i Møllendalsveien. Det er ennå ekko i veggene for det er så nytt. Jeg føler jo at jeg bor i en campinghytte, ler Sveen.

Overgangen fra over 700 kvadratmeter boareal er stor.

– Det er bare små skritt, og så er du ved kjøleskapet. Men jeg er veldig fornøyd med det. Nå er jeg på campingtur, jeg, ler hun.

Vil være anonyme

Det unge paret som har kjøpt Villaveien 1 har bedt om å få være anonyme. Det har vært mange spekulasjoner hva en kjøper vil gjøre med et slikt hus. De to skal bo i huset, har det opplyst.

Bonansa har tidligere skrevet hele den utrolig historien om Villaveien 1. Nå fortsetter den, altså, med et nytt persongalleri.

– Det er det de har sagt til meg. At de skal bo i huset, sier Tøsdal.

Interessen for huset har vært enormt stort – særlig i media. Har du lest den utrolig slektskrøniken om Villaveien 1?