KONKURRANSE: BERGENS BESTE NABOLAG
Hvor er det best å bo? Er det i ditt nabolag? Er det dere som alltid stiller opp for hverandre, som samles sosialt og som har det kjekkest i hele Bergen?Nå tar vi imot nominasjoner. Synes du at du og dine naboer er best, er det vel også på sin plass at dere mottar heder og ære for dette. I tillegg får dere en ekstra sjanse til å ha det kjekt sammen, dersom dere vinner nabolagskonkurransen vår.

ka2

Nå tar vi imot nominasjoner. Synes du at du og dine naboer er best, er det vel også på sin plass at dere mottar heder og ære for dette. I tillegg får dere en ekstra sjanse til å ha det kjekt sammen, dersom dere vinner nabolagskonkurransen vår.

15. april kårer vi en vinner blant innsendte bidrag. Da er det forhåpentlig også begynt å bli skikkelig vår i Bergen. Hva er bedre enn en skikkelig nabolagsfest med grillmat, leker og moro – for å styrke samholdet enda mer?

Vi spanderer en kjempegatefest til en verdi av 30.000 kroner på vinnerne av konkurransen.

Du melder deg på ved å fylle ut skjemaet under innen 31. mars. I starten av april skal alle få være med på å stemme frem nabolaget over alle nabolag.

<strong>Send inn din nominasjon her:</strong>

<iframe src=”/wp-content/themes/bonansa/custom/1.html” width=”100%” height=”900px” frameborder=”0″> </iframe>

&nbsp;

&nbsp;