Mange har etter hvert fått med seg at rosafasade på Facebook og Instagram er ut. Det er trendy å være mislykket. Derfor er det heftig konkurranse om å legge ut bilder av de flateste bollene, det styggeste pepperkakehuset, eller glasuren som ble for bløt og rant ned på gulvet #fail #antifotballfrue #muffinsfrahælvete.

  • Hva er dine beste og verste husmoregenskaper? Fortell i kommentarfeltet!

Direktøren som la ut bilde av en mislykket sjokoladekake med påskriften DRIT OG DRA fikk alle småbarnsforeldre til å flekke tenner av latter foran PC-en, men jeg ble aller mest sur. For folk som meg finnes en helt egen plass i husmorhelvete. Det er ikke det at jeg ikke kan bake.

Jeg baker ikke i det hele tatt.

Jeg har aldri hatt en eneste flat bolle i huset, fordi jeg har aldri satt en eneste bolledeig. Jeg har prøvd meg på posebrownie to ganger i hele mitt liv, og det floppet med skru. Det ble til drapsvåpen som smakte drit. Baking gir meg angst. Det er i hovedsak fordi jeg ikke forstår meg på følgende konsepter: 1) Gjær. 2) Heving. Ikke si at jeg kan bake ting som ikke krever noen av disse to, for da går det galt med steketiden.

Jeg lurer på om man kan bli ansett som et helt menneske uten å bake. Jeg er usikker. Man må i det minste poste elleville bilder av barn som kaster nonstop, noen som har mel i undiken, eller stapper glasur i munnen rett fra boksen.

Kanskje jeg bare skal legge ut et bilde av at jeg sitter hjemme alene og spiser mel. Det bør stoppe munnen på folk. cialis black no prescription