Einar Nilsson er en bergenser med en mangeslungen utdanning og bakgrunn. Den strekker seg fra fagbrev innen interiør (Florida), via møbelsnekkerlinjen (Bergen fagskole), til etterutdanning innen malingsteknikker (Venezia). Han er også utdannet grafiker/typograf.

Du kjenner ham kanskje igjen fra Tid for hjem på TV 2, nå er han også en av Bonansas faste eksperter. Han skal bidra med tips og råd innen møbelsnekring, tapetsering og maling.

  • Still Einar Nilsson spørsmål i kommentarfeltet under artikkelen.

Her får du det første tipset fra eksperten:

– Av alle som driver litt mer enn gjennomsnittet med handyman-stuff, så er det særlig ett verktøy en aldri kommer utenom.

– Ja, det er flere verdt å nevne, men den batteridrevne skrumaskinen er en god venn, nærmest som en høyre hånd enkelte ganger. Driver man mye med håndverkssaker, ombygging, møblellaging og montering, så kommer en av og til i skikkelig knipe; det er ikke plass til den kjære skrumaskinen. Selv om noen av dem er aldri så små og nette. Det kan være skruer står for høyt oppunder taket, for tett ved siden av noe annet som står i veien osv osv, sier han.

Kjenner du deg igjen? Fortvil ikke!

– Da er en sånn vinkeladapter-dings supersmart. Vi i Tid for Hjem kaller det en vinkelbetvinger, og det sier vel det meste. Du kan i alle fall komme til i trange områder og skru på plass det du skal, sier Nilsson.

aerremuuligrettaerremuuulig2rett

Det ser kanskje umulig ut på bildet til venstre.
Til høyre har Einar Nilsson tatt på vinkeladapter-dingsen sin.
FOTO: Privat