Det er mange som har latt seg underholde av den noe utradisjonelle annonsen på Finn.no.

– Jeg haaater dette drittbordet, og nå skal det ut, skriver eieren Lars Jørgen Braseth som har satt salgssummen til 500 kroner.

Sto igjen etter forrige eier

Han hevder den forrige eieren av leiligheten hans lot bordet stå igjen. Angivelig har vedkommende skullet hente bordet, men etter det han omtaler som utallige SMS-er og Facebook-meldinger, har han gått lei.

– Så nå selger jeg det og tar penga sjøl. Skal kjøpe meg smågodt på Europris for hele summen, har jeg tenkt, skriver selgeren i annonsen.

Det er ikke bare bordets forrige eier som får gjennomgå. Designeren får også høre det:

“Topp i herdet glass, bein/ramme i bjørk-imitering-laminat-finér-dritt, og no jalla metall-lister på sidene. Begriper ikke hva designeren tenkte på. Dyrt var det og, etter sigende, type 6-7000 kr eller der omkring.”

Han sammenligner sågar bordet med kakerlakker:

– Om verden hadde blitt utsatt for en diger atomkrig er det i alle fall sikkert at bare kakerlakkene og dette bordet hadde overlevd.

– Det desidert schtøggaste bordet i verden

Problemet med bordet er likevel i all hovedsak noe helt annet.

– Etter å ha slått knærne mine i glasshjørnene 9000 ganger har jeg etter hvert kommet frem til at det er det desidert schtøggaste bordet i verden. Jeg ønsker det alt vondt, og hadde det ikke vært for at det kan være verdt noen kroner hadde jeg for lengst tatt det med ut og “drept” glassplata med hagla og brent restene i nærmeste grøft, skriver selgeren.

Han har stor tro på bivirkningene et eventuelt salg kan føre med seg:

– Jeg tror jeg vil bli et bedre og mer lykkelig menneske så fort dette bordet forsvinner ut døren; inntekten min kommer til å øke, morgenkaffen kommer til å smake bedre, bilen blir sprekere, musklene større, somrene lenger, og jeg kommer til å få større fisk når jeg er ute og fisker. Skal ikke se helt bort i fra at det blir fred i Midt-Østen og.

112.000 har klikket på annonsen

Selgeren heter Lars Jørgen Braseth og bor i Levanger. Han har følgende å si når Bonansa ringer:

– Nei, bordet er ennå ikke solgt. Det er 112.000 som har sett annonsen. Mange har sendt meg meldinger, og jeg har fått mange nye venner på Facebook. Nå skal bordet selges, sier han.