Vi har spurt 13 personer hva de synes er viktig i hus og hjem – og hva de vil lese om på Bonansa.

  • Hva mener du? Er vi bortskjemt? Kommenter i bunnen av artikkelen!

Her ser dere hva de svarte:

amiriamwp

Miriam Seim (34)

Det er viktig for meg at vi har det trygt og godt i trygge boomgivelser. Jeg har barn, så slikt er viktig. Ellers må det være rent og fint, ikke for mye rot. For å lage det koselig tenner vi gjerne en del stearinlys, og bare er sammen. Jeg liker at stilen er minimalistisk men lun.

Jeg kunne tenke meg å lese om hva som er det siste nye på interiørfronten, om hva som er moderne. Inspirasjon trenger man alltid, og det er fint å lese noe litt nytt – noe en ikke hadde kommet på å gjøre selv.

Helene Drægebø (71)ahelened

Det må være ordentlig og ryddig, og så liker jeg grønne planter. Jeg er ikke så veldig glad i det nymoderne, i hvitt og grått, det blir litt for kaldt. Jeg liker rundere former, og det er viktig at man føler seg godt til rette, at ikke alt er til pynt. Man må kunne se at vi bor der, at det er lunt og koselig. Det er jeg som har ansvar for hvordan det ser ut, så setter jeg mannen i jobb når jeg trenger hjelp.

Jeg vil gjerne lese om interiør og hva som er på markedet. Det hadde vært fint og se hvordan man kan bruke farger og ting i kombinasjon med det man har fra før.

May Britt Thorsen (19)amaybritt

Jeg bor hjemme nå, men leter etter leilighet. Jeg jobber i Knarvik, men leiligheten bør være litt mer sentralt. Økonomi er også viktig, det må ikke være for dyrt. 8-9000 kroner i måneden er maks. Det må selvsagt være internett, og ellers er jeg glad i moderne møbler og en minimalistisk stil. Det er viktig at vi trives. Kjæresten min vil egentlig ha et treningsrom, men det får vi se på.

Jeg synes det kan være greit å lese om forskjellige praktiske tips til huset. Det er også fint med interiørtips der man kan hente inspirasjon.

Audun Ingvartsen (51)aauduni

I hjemmet bør det være funksjonelt og praktisk, det trenger ikke å være så fancy. Jeg synes det er fint med stilrene og klassiske møbler, og er glad i lyse, duse farger. Gjerne i kombinasjon med litt farger, men det er fint å beholde stilen. En skal ikke blande hummer og kanari. Vi liker også levende lys, særlig nå i mørketiden. Lys og blomster.

Jeg er veldig samfunnsengasjert, og leser både politisk stoff og kronikker. På et bolignettsted kunne det vært fint og se interiørbilder der en kan få litt inspirasjon. Det er flott.

Yasemin Altipinar (16)ayasemina

Det må være ryddig og hygienisk hjemme. Jeg bor jo fortsatt hjemme, så jeg bestemmer kun på rommet mitt. Jeg liker sort og hvitt og orden. Jeg er glad i smykkene mine og nasjonaldraktene mine, mine kurdiske klær.

Jeg kunne tenke meg å lese om interiør og hvordan de styler ting på Bonansa. Hvordan de setter ting opp hjemme.

Maylinn Leknes (16)amaylinn

Jeg liker at alt er ryddig og en moderne stil. Jeg liker at det er hvitt og at det er pynt.

Gjerne bilder med skrift på og kule kjøkkenredskaper. Jeg er veldig opptatt av sminke og hår, og er veldig glad i sminkebordet jeg har på rommet mitt.

Jeg vil gjerne lese saker med fine interiørbilder. Jeg synes også det er gøy å se hva som er til salgs og hvor det er. Da kan man se hvordan man kanskje vil bo selv.

Jacob Knagenhjelm (25)ajacobrett

Det er viktig at alt er på stell. At alt er på plass, fra bestikk til økonomi. Det er slikt som gir trygghet i hverdagen. Vi bor fire stykker sammen i et kollektiv, og interiørmessig er det vel en tidsmessig stilblanding, for å si det mildt. Litt sånn loft- og Fretex-interiør. Lys er viktig, vi har to lysestaker som vi bruker hele tiden. Det er et belyst og opplyst hjem. Når jeg skal kjøpe selv vil jeg prioritere etikk, pris og så estetikk.

Jeg kunne kanskje tenke meg å lese om hvordan folk har det og hva de betaler.

Karen Aasa (20)asortkledd

For meg er det viktig at det er varmt, at det ikke er noen dårlige vinduer for eksempel. Jeg liker å ha det ryddig, men det er jo ofte ikke det. Jeg bor hjemme og er på jakt etter leilighet. Mamma har det mest hvitt, men jeg liker det ganske svart, som du ser på klærne mine. Det er bare blitt slik. Det viktigste for meg når jeg får leilighet er en god sofa, det blir jo ofte der man ender opp. Den trenger ikke være svart engang, bare den er god.

Mange bloggere er minimalistiske, så det kunne vært kult å lese noe om noen som har det mer mørkt og ikke fullt så minimalistisk. Så kunne det vært fint å lese om strømsparing og andre praktiske ting.

Jostein Hannevold (19)ajosteinh

Jeg er musiker, så jeg har ganske mye utstyr som er viktig for meg. Forsterkere og gitarer, blant annet. Jeg har seks gitarer, så musikken tar ganske mye plass i leiligheten min. Jeg liker også lyse farger som kan få rommene til å se litt større ut. Så liker jeg det moderne og enkelt.

Jeg kunne kanskje tenke meg å lese om ting som er viktig ved første flytting, se bilder av utsikt og slikt.

Daniel Andersson (24)adaniel

For meg er det viktig at det ikke koster for mye, at det er rimelig leie. Jeg er fra Stockholm, og der er alt veldig dyrt. Nå bor jeg i kollektiv på Finse med 19 andre. Jeg er fornøyd bare det er et toalett, dusj og kjøkken. Folk er generelt litt bortskjemt, de skal ha og ha. Det å ha et sted å bo er prioritet én, så kanskje man skal være litt takknemlig om man har det. Ikke klage over at man ikke har det interiøret man ønsker, men heller hjelpe andre.

Jeg er interessert i å lese om økonomi og sparing, og hvor de bygger nye hus og sånt.

Vesela Soma (54)avesela

Jeg synes det er viktig med utsikt. Det, lys og store vindusflater, og gode solforhold. Det synes jeg er viktig. Jeg liker å blande litt gammelt med det moderne, men ikke chabby chic. Jeg synes altfor mange har det likt. Jeg liker å ha det stilrent, men det må være litt meg. Akkurat n har jeg for eksempel et stort rustikt speil med gull, samtidig som jeg har moderne møbler.

 

Gro Rossebø (51)agroross

Jeg bor på østlandet, og synes det er viktig med en allright uteplass. Ellers er jeg veldig glad i kjøkkenet, det er der vi samler folk. Jeg liker nok bedre å lage til hjemme enn å gå ut. Akkurat nå holder vi p å pusse opp hele huset.Interiørmessig liker jeg mye rart, men det må være varmt og lunt, ikke alt det der hvite. Ikke kaldt, men heller ikke for mye stæsj.

Interiørblader er jeg trøtt av. Alt er jo så fantastisk flott og ryddig. Det blir for perfekt. Og så er det akkurat det samme om igjen og om igjen. Da vil jeg heller lese annet boligstoff.

Kurt Hagen (44)akurth

Et hjem er en base å reise ut fra. Hehe. Nei, et hjem er der jeg har min kone og barna mine. Kjøkkenet er rommet jeg liker best. Det er der vi er sammen, og der vi lager mat. Vi er stort sett enige om interiøret hjemme, men vi ligger kanskje litt etter. Jeg er glad i hvitt og svart. Så liker jeg musikk. Vi har både cd-spiller og LP-spiller hjemme. De brukes flittig. Musikk på gamlemåten, det er nostalgisk og får meg til å føle meg hjemme.

Jeg kunne gjerne tenke meg å lese om moderne ting, og ting som kommer. Jeg er også interessert i praktiske tips og råd.

  • Hva synes du er viktig hjemme, og hva vil du lese om her på Bonansa? Bruk kommentarfeltet!